Personligt webbhotell personlig_service

Du kan förvänta dig personlig och förstklassig service. Vi sätter en ära i att behandla varje kund på ett proffsigt sätt. Du kan som kund med förtroende vända dig till oss med alla frågor som har med internet att göra.

Förstklassig supportpersonlig_service

Vi har inget stort callcenter med outbildad personal. Varje gång du mailar eller ringer kan du förvänta dig ett kunnigt bemötande. Med webbhotell sedan 1998 och personalomsättning som är obefintlig så är du i trygga händer.

Ständig utveckling personlig_service

Har du sett en hemsidan från 1998? Det ser gräsligt ut tycker vi idag. ?ven på serversidan har det hänt mycket sedan 1998. Vi arbetar för att implementera de senaste och säkraste tekniska lösningarna.

Webbdesign - affärskritiskt val

Behöver du hjälp med att designa din hemsida? För de flesta mindre företag är det inte en kompetens som finns inom företaget. Ofta kan det skapa mer affärsnytta att anlita en proffesionell webbyrå istället för att själv lägga sin dyrbara tid på att försöka skapa en hemsida för företaget.

Vi har kontakt med en rad duktiga webbdesigners och utifrån dina behov kan vi rekommendera någon eller några av dessa. Samtliga har vi samarbetat med under flera år och vet att de levererar bra tjänster.

Hur kan man tänka om hemsidor

För att komma igång med tankarna kring din nya hemsida så är denna tre-stegsmodell användbar. Se det som en hjälp att få igång dina egna tankar med inte något som slaviskt skall följas:

  1. Syfte - vad skall hemsidan användas till, hur ser målgruppen ut och vem skall sköta underhåll?
  2. Funktion - vilka funktioner och tekniska lösningar krävs för att syftet skall uppfyllas?
  3. Design - hur kan funktionerna packeteras på ett snyggt och användarvänligt sätt?

Hur fungerar det med en webbdesigner

De webbdesigners vi rekomenderar är rutinerade när det gäller processen från första kontakt till en helt färdig hemsida. Ofta kan det se ut i stil med listan nedan, men beroende på dina önskemål och projektets omfattning kan det naturligtvis se lite annorlunda ut. Viktigt att tänka på i kontakten med en designer är om ni själva önskar sköta uppdatering och underhåll eller om ni önskar få hjälp med den biten framöver. Det kommer sannolikt avgöra val av tekniska lösningar.

  1. Ni börjar med en telefonkontakt där vi går igenom de olika önskemålen och förutsättningarna lite tydligare. Designern går igenom (kort) vad som är viktigt att tänka på när det gäller webbpublicering. Ni sätter upp en tidsplan för leverans av det färdiga systemet.
  2. Du levererar allt material som från början skall vara med på hemsidan. Designern levererar en mockup av hur hemsidan kommer att se ut grafiskt.
  3. Eventuell diskussion om det grafiska utseendet.
  4. Designern bygger systemet och lägger in ert material.
  5. Genomgång av de viktigaste funktionerna i verktyget för att ni själva skall kunna publicera nyheter (om det är tillämpbart).
  6. Lansering

Kontakta Elit webbhotell för att få höra vilka vi rekomenderar.

 

Kontakta oss

Du kan nå oss på:

Välkommen att kontakta oss med frågor om våra webbtjänster. Vi har erfarenhet sedan ett 28,8 Kb-modem var sista skriket.