Personligt webbhotell personlig_service

Du kan förvänta dig personlig och förstklassig service. Vi sätter en ära i att behandla varje kund på ett proffsigt sätt. Du kan som kund med förtroende vända dig till oss med alla frågor som har med internet att göra.

Förstklassig supportpersonlig_service

Vi har inget stort callcenter med outbildad personal. Varje gång du mailar eller ringer kan du förvänta dig ett kunnigt bemötande. Med webbhotell sedan 1998 och personalomsättning som är obefintlig så är du i trygga händer.

Ständig utveckling personlig_service

Har du sett en hemsidan från 1998? Det ser gräsligt ut tycker vi idag. ?ven på serversidan har det hänt mycket sedan 1998. Vi arbetar för att implementera de senaste och säkraste tekniska lösningarna.

Garanti

Pengarna tillbaka om du inte är nöjd

Vi vet att det inte är enkelt att välja webbhotell. Det är många faktorer som avgör. Det är många som lovar att kunna lova tjänster som håller hög kvalité. Det gör vi också, men vi vågar dessutom lova att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med tjänsten. Hör av dig till kundtjänsten inom 30 dagar från det datum du beställde tjänsten, så får du pengarna tillbaka.

Observera att du inte får tillbaka avgiften på eventuella domännamn du beställt.

Kontakta oss

Du kan nå oss på:

Välkommen att kontakta oss med frågor om våra webbtjänster. Vi har erfarenhet sedan ett 28,8 Kb-modem var sista skriket.