Personligt webbhotell personlig_service

Du kan förvänta dig personlig och förstklassig service. Vi sätter en ära i att behandla varje kund på ett proffsigt sätt. Du kan som kund med förtroende vända dig till oss med alla frågor som har med internet att göra.

Förstklassig supportpersonlig_service

Vi har inget stort callcenter med outbildad personal. Varje gång du mailar eller ringer kan du förvänta dig ett kunnigt bemötande. Med webbhotell sedan 1998 och personalomsättning som är obefintlig så är du i trygga händer.

Ständig utveckling personlig_service

Har du sett en hemsidan från 1998? Det ser gräsligt ut tycker vi idag. ?ven på serversidan har det hänt mycket sedan 1998. Vi arbetar för att implementera de senaste och säkraste tekniska lösningarna.

Installera Wordpress

Det fungerar utmärkt att köra en wordpressinstallation på Elit webbhotell. Kom ihåg att välja linuxkonto.

Om du inte lyckas efter att ha följt instruktionerna nedan så läs utförligare anvisningar på svenska Wordpress hemsida. Du bör ha viss erfarenhet inom området för att försöka installera själv. Behöver du hjälp med att skapa en hel hemsida så kan du kontakta kundtjänsten för tips om företag som kan erbjuda sådanan tjänster.

Den berömda 5min-installationen

 • Ladda ner den senaste utgåvan av Wordpress. Den finns på svenska på wp-support.se.
 • Packa upp arkivet i en tom mapp på din dator.
 • ?ppna wp-config-sample.php med en vanlig textredigerare (så som Wordpad, Notepad (Anteckningar) eller liknande), och fyll i dina detaljer för databasanslutningen och säkerhetnycklar. (Generera automatiskt unika säkerhetsnycklar via http://api.wordpress.org/secret-key/1.1/).
 • Spara filen som wp-config.php
 • Ladda upp allt till den plats du vill ha det på servern (webbhotell).
 • Gå till http://www.din-webbadress.se/wp-admin/install.php (förutsätter att du laddat upp filerna för WordPress i roten för din domän) i din webbläsare. Fyll i önskade uppgifter och fortsätt. Detta bör installera dina databas-tabeller.
  Om det uppstår problem, dubbelkolla din wp-config.php fil så att alla uppgifter stämmer. Försök sedan igen.
 • Notera lösenordet som visas på skärmen.
 • Du kan nu gå till loginsidan. Logga in med användarnamnet admin och lösenordet som genererades vid installationen. Du kan sedan klicka på Användare->Din profil och ändra lösenordet.
 • Det var allt!

Kontakta oss

Du kan nå oss på:

Välkommen att kontakta oss med frågor om våra webbtjänster. Vi har erfarenhet sedan ett 28,8 Kb-modem var sista skriket.